Hajápolás/Hajformázás

Glamour professional jóvoltából megszületett a „botox hair therapy”, ami védi,ápolja és revitalizálja az összes hajtípust anélkül,hogy elnehezítené!

Magas antioxidáns tartalma miatt nagyon erős az öregedésgátló hatása valamint véd a káros hatásoktól és a legjobb minőségű ápolást biztosítja a festett/melírozott hajon!

Újszerű haj már az első használat után! Botox hair therapy A szépség rituálé ,ami mélyen behatol a hajszálakba és helyreállítja a sérült részeket.

Már az első használattól regenerálja a hajat és azonnali ragyogást biztosít. Használata után puha fényes és könnyedén fésülhető lesz a hajad. Jobb mint új korában! Minden hajtípusra megalkottuk a lehető leg személyre szabottabb megoldást!

Főbb előnyök: Hidratálás,Anti-age hatás,selymes tapintás,extrém fény és könnyedség, hosszan tartó szín, kimagasló szálkásodás elleni hatás,volumen növelés, ápolás a haj lemélyebb rétegéig!

 

 Botox Samponok

5 Személyre szabott kezelés a haj állapotától függően.

Color Defense
Sampon festett és/vagy melírozott hajra. Lágyan tisztítja,védi és hosszan tartó színt biztosít. Használatával a hajad puha,fényes és ápolt lesz.
 
Curl Absolute

Sampon hullámos/göndör hajra
Rugalmasságot ad a haj és megszünteti a szöszös hajvégeket!

 
Liss Intense

Sampon az egyenes hajért. Simító és egyenesítő hatású sampon ami könnyűvé és selymessé teszi a hajat. Eltünteti a szálkás hajvégeket és véd a pára ellen!

 
Intense protein

Sampon száraz és sérült hajra! Mélyen táplálja hidratálja és javítja a hajszálakat. Puhává,elenállóvá valamint könnyen formázhatóvá teszi a hajat!

 
Argan Keratin

Sampon argán olajjal és keratinnal.Extra száraz és sérült hajra! Mélyen táplálja és javítja a hajszálakat ,íhy a hajad fényes puha és egészséges lesz!

Botox Maszkok

 
 
 
Color Defense

Maszk festett és/vagy melírozott hajra!Azonnali fényt ad, ápolja,táplálja és kifésülhetővé teszi a hajat. Hosszan tartó színt és fényt biztosít valamint véd a további káros

 
Curl Absolute

Maszk hullámos/göndör hajra
Kifésülhetővé teszi a hajat. Határozott hullámokat biztosít és lágyságot anélkül,hogy elnehezítené.Védi a hajat a szálkásodástól és a párától.

 
Liss Intense

Maszk az egyenes és szálkamentes hajért! Simítja egyenesíti és táplálja a hajat. Eltünteti a szákás hajvégeket és véd a pára ellen!

 
Intense Protein

Maszk száraz és sérült hajra! Ápolja javítja és kifésülhetővé teszi a hajat. azonnali ragyogást ésbfényt biztosít!

 
Argan Keratin

Maszk argán olajjal és keratinnal.Extra száraz és sérülthajra! Ápolja,táplálja és könyen kifésülhetővé teszi a hajat. Azonnali ragyogást biztosít és véd a további káros hatásoktól!

 

Hogyan használd: Botox therapy sampon után vidd fel törölközőszáraz hajra. Hagyd hatni 3-5 percig és öblítsd le!

Extra Volumen modelling hab

Ez a lágy textúrájú hab hosszantartó volument biztosít a vékonyszálú hajon és segíti a haj formázását.Nem nehezíti el a hajat és nem hagy termékmaradványokat. UV szűrő össztevőket tartalmaz amelyek medvédik a hajat a káros hatásoktól. Főleg vékonyszálú hajra ajánljuk.

Méret 300 ml

Hogyan használd? Nedves hajra kb 2 diónyi mennyiséget vigyünk fel majd száítsuk a kívánt formára!

Extra Strong Modeling Hab

Ez az innovatív formula testességet ,rugalmasságot és volument ad még legrakoncátlanabb hajnak is anélkül ,hogy elnehezítené. Nem hagy termékmaradványokat.UV szűrő össztevőket tartalmaz amelyek medvédik a hajat a káros hatásoktól. Főleg vastagszálú hajra ajánljuk.

Méret 300 ml

Hogyan használd? Nedves hajra kb 2 diónyi mennyiséget vigyünk fel majd száítsuk a kívánt formára!

Hair Spray Fixing Effect (Hajlakk)

 
Erős hatást biztosító hajlakk. Avitaminokkal gazdagított formula struktúrát és fényt ad a hajnak. Tartást és volument ad a hajnak anélkül,hogy elnehezítené. UV filtert tartalmaz,ami segít megvédeni a hajat a nap káros sugaraitól. Gyors száradás és kifésülhetőség anélkül,hogy termékmaradványokat hagna a hajon. Minden hajtípusra ajánljuk.
 
Méret
500 ml and 750 ml spray flakon
 
Hogyan használd:
 
Használat előtt rázd fel!Egyenletesen fújd a hajra kb 20-30 cm távolságról. Ha több volument szeretnél adni a hajnak fújd egyenesen a hajtövekre!Ha erős és éles struktúrát szeretnél elérni ,használd vizes hajon mielött felcsavarod vagy körkefével megszárítod.Ha a szórófej eldugul,langyos vízzes
öblítsd le!

Botox hatású waxok

Haj Wax “Botox Hatással” Egy termékcsalád ,amivel minden elképzelésedet megvalósíthatod!

Akár fényt szeretnél a hajnak akár kőkemény tartást vagy csak „másnapos” vagy matt hatást a Glomour waxokkal eléred!

A Botox hatásnak köszönhetőnek formázás közben is ápolja és hidratálja a hajat és a fejbőrtis!

 
 
 

Shine WAX(gyenge)
Természetes fényes hatás. Újraformázhatóságot biztosít és eltüntei a szálkás,törött hajvégeket!

 

Strong WAX (erős)
Ideális erős struktúrált frizurákhoz! Erős tartást biztosít. Vizes hatáss

 

Rasta WAX (extra erős)
Erős kreatív és trendi kinézetet biztosít. Teljes kontrol a hajon. Extra Erős hatás!

 

Matt WAX (közepes tartás,matt hatás)
Modellező formula, nincs zsíros hatás, hosszan tartó eredményt biztosít.Természetesen borzolt hatás biztosít,újraformázható és nem ragad!

Argan Oil Liquid Cristals Olaj

Argán olajos ápoló és regneráló kezelés.Innovatív formulájának hála regenerálja és védi a hajszálakat.Aktív össztevői könnyen fésülhetővé teszik a hajat,erősítik a haj külső rétegét (cuticula) és helyreállítják a töredezett hajvégeket.

Méret

100 ml üveg flakonban

 
Hogyan használd

Vidd fel nedves hajra szártás előtt és/vagy száraz hajra szárítás után!

Kétfázisú kifésülő balzsam

Ezt a kétfázisó regeneráló sprayt gyenge és sérült hajra fejlesztettük ki. Azonnal hidratál és egészségesebbé varázsolja a hajat. Véd a nap (UV védelem) káros sugaraitól és a hajszárító/hajvasaló hőjétől is.Ez a szuper tápláló formula puhítja a hajat és kimondottan alkalmassá teszi a hajat a formázásra. eltünteti a töredezett hajvégeket.

Méret
250 ml 
Hogyan használd

Rázd fel! Megmosott hajra vidd fel. fésüld át a hajat majd szárítsd a kívánt formára!