Hajfestés

Glamour professzionális hajfesték

99 ÁRNYALAT. 120 ML

Egy exklúzív hajfesték Argán és Makadámia olajjal és alacsony ammónia tartalommal. Ezek az aktív össztevők garantálják a gazdag és intenzív színt! Pantenolt tartalmaz, ami regenerálja ,hidratálja és puhítja a hajat. Összetevőinek köszönhetően a fejbőrön nem okoz égő,viszkető érzést. Ideális érzékeny bőrre!
-100% Őszhaj fedés!
-100% Intenzív és ragyogó hajszín!
-100% hosszan tartó hajszín!
1:1 keverési arány
Hatóidő: 30-40 perc.

 

 

 

Krémes Oxygen

3% / 6% / 9% / 12% . 1000 ML

Krémes emulzió, stabil pH-val és aromás illattal. Ezt a formulát kifejezetten a Glamour professional hajfestékhez fejlesztettük ki, A festési és szőkítéses folyamatok közben védi és stabilizálja a hajfestéket/szőkítőport, így rendkívül hosszantartó színt biztosít!

 

 

 

 

 

Glamour professzionális ammóniamentes hajfesték

45 ÁRNYALAT. 100 ML

Ammóniamentes exklúzív hajfesték.Ideális választás ammónia allergiások számára. Argán olajjal és E vitaminnal gazdagított formulája biztosítja az extrém gyengéd ápolást.Az aktív összetevők magas koncentrációjának, az antioxidánsoknak és bőrápoló formulának köszönhetően élénk és tartós színeket eredményez.A haj láthatóan egészségesebb,hidratáltabb és élénkebb lesz. Exklúzív mikropigmenteket tartalmaz amik mélyen bejutnak a hajszálakba ,aminek hála tökéletes őszfedést és hosszan tartó színt biztosít. Gyümölcsös illata miatt egy élmény vele dolgozni!
-100% Őszhaj fedés!
-100% Intenzív és ragyogó hajszín!
-100% hosszan tartó hajszín!
1:1,5 keverési arány
Erősebb szín eléréshez 1:1.
Hatóidő: 25-30 perc

 

Ammónia mentes krémes Oxygen

3% / 6% / 9%. 1000 ML

Krémes emulzió, stabil pH-val. Ezt a formulát kifejezetten a Glamour professional ammónia mentes hajfestékhez fejlesztettük ki. Ez a krémes oxygen könnyen kikeverhető a hajfestékkel,fokozza a hajszín tartósságát és az őszhaj fedést!

 

 

 

 

 

Glamour PlatinBlue szőkítő por

Kompakt porzásmentes szőkítőpor magas szőkítő hatással. Sokoldalú és teljes biztonságot ad a hajnak és neked is szőkítés közben. Ápoló és lágyító összetevőket tartalmaz ,mint a kaolin ,guargumi, selyemfehérje és kukoricafehérjék,amik a teljes szőkítési folyamat során biztosítják a haj ápoltságát és védelmét. Könnyen keverhető,nem csomósodik,nem csöpög nem duzzad és nincsenek szálló részecskék amiket belélegezhetsz. Kék pigmenteket tartalmaz,így optikailag világosabb hatást érhetsz el és semlegesíti a sárga pigmenteket. Minden szőkítési technikához alkalmazható(fóliás melír,balayage,szabakezes melír,ombre)
Keverési arány MINDIG 1:2
Méret:
500 gr vagy 25 gr
Hogyan használd?
Viselj gumikesztyűt. Keverj össze 1 rész szőkítőport és 2 rész színelőhívó emulziót. 6%,9%,12%. Keverés után egyből kezd el felhordani száraz hajra. Hagyd hatni amíg el nem éred a kívánt színt.
(kb 20-35 perc) A hatóidő letelte után alaposan öblítsd le vízzel.
Tárold száraz hűvös helyen!
A hatóidő függ a haj állapotától és a kívánt színtől. Tanácsos a szőkítési folyamat során gyakran ellenőrizni a haj állapotát.